Kihagyás

PV gyakorlat

A gyakorlat anyaga

A gyakorlaton új anyag nem kerül ismertetésre. Helyette minden, legalább elégséges(2)-re álló hallgató köteles megvédeni a leadott zh illetve házi feladatait. Ennek menete a következő:

  1. A hallgató a kijelölt időpontban felveszi az online kapcsolatot a kijelölt oktatóval. Videokapcsolat szükséges, hogy az oktató ellenőrizhesse a hallgató személyazonosságát.
  2. Az oktató kiválaszt legalább 3 zh illetve házi feladatot, és kérdéseket tesz fel ezekkel kapcsolatban. A hallgató célja, hogy meggyőzze az oktatót, hogy a leadott programok a saját munkái. Amennyiben ez sikerült, a hallgató megkapja a félév során összegyűjtött pontszáma alapján a gyakorlati jegyet.
  3. Ha az oktatónak kétségei vannak a felől, hogy a hallgató önállóan készítette el a zh feladatait, joga van az egyes feladatokra a bíró által adott pontszámot nullázni, illetve akár a jegy beírását is megtagadni. A hallgató jelezheti, ha ezzel nem ért egyet. Ilyen esetben a védésben részt nem vevő oktatók megvizsgálják a védés körülményeit. Ha problémát találnak a védéssel vagy az értékelés indoklásával kapcsolatban, akkor a hallgató egy későbbi időpontban több gyakorlatvezető előtt később meghatározandó módon bizonyíthatja, hogy a félév során szerzett pontszáma a hallgató saját eredménye.

Utolsó frissítés: 2020-12-17 16:39:13